onsdag 27 juli 2011

The final countdown

Hej bloggen, det var länge sen!

Orsaken bakom min långa frånvaro är såklart att jag befunnit mig mig i stenåldern de senaste veckorna. Eller nästan åtminstone - utan dator, internet eller varmvatten. Rätt svårt att blogga under de omständigheterna, eller hur?

Just nu befinner jag mig i alla fall i Skåne och har lyckats få tag i lite bredband. Men detta är ändå inte tänkt att bli något megalångt inlägg, som ni, kära läsare, vid det här laget är ganska vana vid. Nej, det enda jag egentligen ville tala om var:

OM EXAKT EN MÅNAD SITTER JAG PÅ PLANET PÅ VÄG TILL KANADA!

Så, nu vet ni! Nu ska jag ta och kolla lite på engelska Wallander!

Lägger in ett litet PS om hur ofattbart och fruktansvärt det som hänt i Norge är. Mina tankat finns hos offren och deras anhöriga.

lördag 9 juli 2011

En sten vid en sjö i en skog

Hej!

Tänkte försöka mig på det här med förprogrammerade inlägg, hoppas att tekniska jag klarar av det. Om allt har gått som det ska sitter jag i alla fall i bilen på väg till sommarstugan tillsammans med resten av familjen (förutom lillebror) och Mirro! Och om ni tycker att det har varit inläggstorka den senaste tiden så är det ingenting mot vad det kommer att vara den närmaste månaden - jag lämnar nämligen civilisationen och kommer att vara utan dator, TV, internet och allt vad teknologi heter! Vill ni nå mig får ni försöka med röksignaler.

Skämt åsido, jag nås via mobilen men kommer alltså inte att ha tillgång till bloggen eller Facebook. Kommer med andra ord att vara ganska isolerad... Men är tillbaka med full kraft igen runt 7 augusti!

Hoppas att ni får en fantastisk sommar med mycket sol, bad och ledighet! Det ska jag ha!

Kram!

torsdag 7 juli 2011

Du kanske säger Norrköping, det är en jävla stad

Godkväll allihopa och återigen förlåt för usel uppdatering!

Anledningen till detta hemska brott är att veckan har varit fullsmockad med slutspurten på jobbet, simträning, kompisar och ikväll även packning. I morgon åker jag till sommarstugan i Värmland, förhoppningsvis med bästa Mirr med i bilen, och på söndag simmar jag Vansbrosimningen för första gången (3 km i iskallt vatten med några hundra motionärer att trängas med... MYS!) http://www.vansbrosimningen.se/startsida/

Hur som helst har jag ju utlovat lite detaljer från helgens tävling i Norrköping, den jävla staden. Nejdå, Norrköping var faktiskt riktigt trevligt, inläggsrubriken är nämligen början av refrängen till funktionärsinmarshlåten som de körde med på tävlingen. Fortsättningen är något i stil med "då har du aldrig gått på stadens södra promenad". Vilken låt alltså!

Hur som helst, det jag tänkte berätta var att när jag under lördagens eftermiddagspass som bäst ligger och simmar insim så hör jag hur speakern säger att alla måste lämna bassängen för att det åskar (tävlingen var alltså utomhus för er som inte fattade det). FML, tänker jag, går upp ur bassängen och springer genom ösregnet till klubbtältet, där större delen av klubben har trängt ihop sig. Efter ytterligare två språngmarscher (till och från omklädningsrummet) sällar jag mig till dem i tron att åskan snart är över.

Men icke sa nicke - två timmar, ett strömavbrott och x antal millimeter regn senare meddelar man från speakerbåset att tävlingspasset är inställt eftersom det ska åska ända tills klockan åtta på kvällen. Och guess what's next? Jo, ett hurrarop stiger från alla klubbtälten...! Simmare är allt ett konstigt släkte, de är lata, gillar egentligen inte att träna och blir glada när deras tävling blir inställd... Men till vårt försvar kan jag ju säga att även om det var mysigt att sitta där under tältet och leka tjugo frågor så var man efter två blöta och allt kallare timmar mer sugen på att åka tillbaka till stugorna och äta middag än att simma 100 fr, 100 fj och vilka mer grenar det nu var det passet...

Hoppas att ni hade en torrare men lika rolig lördag som jag!

söndag 3 juli 2011

Working nine to five

Ledsen för väldigt dålig uppdatering, jag har haft fullt upp under veckan med jobb, träning och kompisar och helgen spenderades i Norrköping på NUSS. Mer eller mindre intressanta detaljer om detta kommer senare, nu måste jag sova om jag ska orka gå upp tidigt i morgon och gå till jobbet.

Godnatt!